İletişim | Künye | Ana Sayfa Yap | Sık Kullanılanlara Ekle 09 Eylül 2010 Perşembe 
| GÜNCEL
| EKONOMİ
| SİYASET
| SPOR
| DÜNYA
| SAĞLIK
| TEKNOLOJİ
| EĞİTİM
| SORGUN
Halı Saha ligi tanıtıldı
Diğer SPOR Haberleri için tıklayınız..

Vali Amir ÇİÇEK, Yozgat İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde 6 Mart Cumartesi günü yapılan Nike Halı Saha Ligi Tanıtım Toplantısına katıldı.

10 Mart 2010 23:22

Vali Amir ÇİÇEK, Yozgat İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde  6 Mart  Cumartesi günü yapılan Nike Halı Saha Ligi Tanıtım  Toplantısına katıldı.
 Tanıtım Toplantısına,    Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Vali Yardımcısı Erdoğan Turan Ermiş, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü  Yunus Çetin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ferhat Erdem, Bozok Üniversitesi ve bazı kulüplerden temsilciler ile birlikte merkez ilçeye bağlı mahalle muhtarları katıldılar.
Amatör spor faaliyetlerin her branşta desteklenmesi ve  spor kulüplerinin  zengin sporcu  potansiyeline  sahip olması gerektiğine işaret eden Vali Amir ÇİÇEK,”Amatör spora, spor kulüplerine ve sporcuya önem vermekteyiz. Spor yapmak, spor faaliyetinde bulunmak isyeten herkesin elinden tutmak istiyoruz. Sporcu sahada olur.
  İlimizde gerçekleştirilecek olan Nike Halı Saha Futbol Liginde   mevcut olan sporcu potansiyelini  görme imkanı bulacağız.” dedi.
  Daha sonra, Nike Halı Saha Ligi hakkında bilgiler veren Yozgat ASKF Başkanı Osman Aykanat, Türkiye Futbol Federasyonu ve NİKE işbirliği ile düzenlenecek olan halı saha liginin organizasyonunu konfederasyon olarak kendilerinin gerçekleştireceğini, 54 il ve 6 ilçede  bu organizasyon gerçekleştirileceğini, 20 Mart tarihine kadar takımlar kayıtlarını yaptırabileceğini,  15-19  ve 20-35 yaş grubunda müsabakaların oynanacağını söyledi.
 
 Başarılı Sporculara Ödül
 Vali Amir ÇİÇEK,  Yozgat Kulüplü Genç  Bayanlar Liginde birinci olan Yozgat Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Spor Kulübü Bayan Basketbol takımı sporcularını ödüllendirdi.
  Kulüp Başkanı Hakan Çeliksoy, Antrenör Abdullah Ceylan ve bazı sporcuların hazır bulunduğu  Nike Halı Saha Ligi Tanıtım  Toplantısından sonra Vali Amir ÇİÇEK, başarılarından dolayı yönetici, antrenör ve sporcuları kutlayarak, önümüzdeki günlerde  Manisa’da yapılacak grup müsabakalarında başarı diledi ve  genç basketbolculara spor malzemesi hediye ederek ödüllendirdi.

  

  SÖZ SİZDE...
 Üye olmadan haberlere yorum yazabilirsiniz yorumlarınız IP adresinizle birlikte kayıtlı altına alınacaktır incelenen yorumlar onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.
  Bu Haber için Henüz Yorum Yazılmamış..İlk Yorumu Siz Yazmak istermisiniz..
 
KAYMAKAM BEY’İN İADE-İ ZİYARETİ
Durali Doğan

Aydınlarımızın, Aydınlanma Sorunu
Aziz Dolu

AKDAĞ'I SEYREDİYORUM
İhsan kurt

YEREL SEÇİMLER VE BEKLENTİLERİMİZ
Nazım Torun

HAVUZUN DEĞİRMEN
Rıfat Çakır

 
Yerel Seçimlerde Partiyemi? Adayamı? Oy Vermeyi Düşünüyorsunuz?
İftar davetleri sürüyor
Sorgun AK Parti İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde partililer biraraya geldi.

Sorgun'da Muhtarlar Derneği tarafından verilen iftar yemeğinde köy ve mahalle muhtarları bir araya geldi.

Gölet canlandırılacak
Gazetemizi ziyaret ederek gazetemiz sahibi Durali Doğan’la bir süre sohbet eden Kaymakam Levent Kılıç, bu tür ziyaretleri gerçekleştirmek arzusunda olduğunu belirtti.

Köylerin yerleşik alan projeleri
Yozgat İl Genel Meclisi Başkanı Üzeyir Arslan, AB standartlarına uyum programına göre, köy muhtarlarının köy yerleşik alan projelerini yaptırmaları gerektiğini bildirdi.

Balık tutmak serbest
Yozgat'ta olta ve özel üretim tesisleri dışında balık avındaki yasak, yarından itibaren tüm alanlarda serbest kalacak.



Giriş Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Üyelik | Künye | İletişim | RSS/XML



 Her hakkı saklıdır © 2008
Kodlama & Tasarım Muhammet Nur HAN